Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kipfilet in filodeeg

Aantal personen: 10
Bereidingstijd: 35 minuten.

Ingrediënten

1 kipfilet
prei ± 10 cm of 3 bosuitjes
1 ei
2 eetl. paneermeel
1 theel. kerrie poeder
zout & peper
5 plakjes filodeeg

Bereiden

Kipfilet insmeren met kerriepoeder en zachtje bakken.

In keukenmachine kipfilet en prei fijnmaken, ei, zout, peper en paneermeel toevoegen en alles goed mengen.

Filodeeg plakken ontdooien volgens gebruiksaanwijzing op het pak.

Doe wat boter in een bakje en laat deze zachtjes vloeibaar worden in de magnetron of gebruik vloeibare boter.
Vierkantje knippen of snijden van het filodeeg en met een kwastje dun bestrijken met boter.
Op vierkantje en bergje kipmengsel leggen.
Plakjes samenvouwen.
De buitenkant dun bestijken met boter.

Pakketje op een bakplaat leggen en in 10 minuten bakken in voorverwarmde oven bij ± 200 gr C.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Oosterse tonijn-krabsalade
Salade met spekjes en zomerfruit
Carpaccio van Achterhoeks Naegelholt met een Italiaans tintje (4 pers)
Maaltijdsalade met witte bonen en gegrilde tonijn
Zalmtartaartjes met een passievruchtsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes